homenoutăţipublicitatea pe chibrituridespre noicontact
 
language
 
 
 
 
   
despre match point
 
Prin accentul pus pe calitatea produselor si a serviciilor sale, match point doreste sa contribuie la cresterea aprecierii consumatorilor romani fata de importanta calitatii in vietile noastre. De ce sa nu incepem chiar cu folositorul bat de chibrit care nu lipseste din nici o casa?
 
 
 
Atunci cand am infiintat match point, piata romaneasca era invadata de chibrituri toxice, de cea mai slaba calitate. Ne-am propus sa le inlocuim cu produse de calitate, sigure si nedaunatoare sanatatii, in conformitate cu Norma europeana. Cu toate ca reclama pe cutiile de chibrituri si pe chibriturile-plic este cea mai raspindita modalitate de promovare in America si in Europa de Vest, ea este mai putin cunoscuta in Romania. Tocmai de aceea, am hotarit sa devenim principalul furnizor de chibrituri promotionale de pe piata romaneasca, contribuind astfel la succesul clientilor nostri, carora le oferim o alternativa de mare impact si putin costisitoare pentru a promova brand-uri, produse si servicii de toate calibrele. Echipa match point colaboreaza strins cu firma de design echo, precum si cu agentiile clientilor pentru a asigura o realizare grafica de cea mai buna calitate si mesaje de efect.
   
Fondata in martie 2003, match point SRL a avut nevoie de mai putin de un an pentru a deveni cel mai mare furnizor de chibrituri de menaj si de reclama din Romania. Succesul rapid al companiei se bazeaza pe calitatea produselor si a serviciului si, nu in ultimul rind, pe corectitudinea comportamentului in afaceri - principiul fundamental al modului nostru de functionare. Sediul central al companiei este in Cluj-Napoca. Din 15 februarie 2005, match point are un punct de lucru - birou si depozit si in Bucuresti.
 
 
 
 
   

info legal  |  © 2005-2007 match point srl. Toate drepturile rezervate. design site: echo