homenoutăţipublicitatea pe chibrituridespre noicontact
 
language
 
 
 
 
   
Mai mult decât o sursă de foc: un mijloc de comunicare
 
După mai bine de 100 de ani, chibriturile publicitare rămân la fel populare şi continuă să fie suportul de promovare cel mai eficient şi mai accesibil ca preţ.
 
 
 
Având o reţea naţională de distribuţie, compania match point vă oferă posibilitatea de a plasa chibriturile purtătoare de reclamă în reţelele de magazine prin distribuitori şi en-grosişti. Există şi opţiunea ca vânzarea sau distribuirea chibriturilor să se facă direct către client. Nici un alt produs publicitar nu poate atinge cote de impact la fel de mari, la preţuri la fel de competititve şi accesibile: 20.000.000 de vizualizări la 500.000 de cutii, cu cel mai mic cost pe mia de vizualizări pe piaţa publicităţii: 0,2 Euro. Fiecare băţ aprins înseamnă o nouă vizualizare a unui brand, mesaj, produs sau serviciu de către un potenţial client. Practic, noi punem în palma oamenilor echivalentul unui panou publicitar! Pe care-l vor revedea şi reciti ori de câte ori vor aprinde un nou chibirit.
   
Cutiile cu chibrituri de calitate sunt un puternic suport de reclama. Pretul accesibil, numarul mare de expuneri si distributia controlata le fac de neinlocuit. Ele pot fi folosite singure sau pot fi incluse in campanii complexe, alaturi de reclama in presa scrisa, radio, TV, direct mailing, prezente la targuri si expozitii precum si alte evenimente BTL.
 
 
Chibriturile sunt impachetate in folie transparenta de polietilena, pentru a mari gradul de vizualizare. Tirajele variaza intre 60.000 cutii si + infinit. Putem asigura serviciul de design sau folosim machetele furnizate de clienti. Contactati-ne si putem trece imediat la treaba!  
 
 
 
   

info legal  |  © 2005-2007 match point srl. Toate drepturile rezervate. design site: echo